• BITCOIN/TL
    2359383,327
    % -0,62
  • ETHEREUM/TL
    83410
    % -1,99
  • RIPPLE/TL
    17.48
    % 0,67
  • BITCOIN CASH/TL
    11492.64,334
    % -0,70
  • LITECOIN/TL
    2296.97
    % -0,07
  • COSMOS HUB/TL
    137.73
    % 1,11
  • CARDANO/TL
    11.34
    % -0,89
  • TETHER/TL
    34.34
    % -0,01

Sfp Coin (SafePal Coin) Nedir, Nasıl ve Nereden Alınır? Geleceği, Yorumları

Sfp Coin (SafePal Coin) Nedir, Nasıl ve Nereden Alınır? Geleceği, Yorumları

Sfp Coin, tümü SafePal uygulaması üzerinden eşleştirilen ve yönetilen donanım ve yazılım cüzdanları sağlamaktadır. Binance tarafından yatırım yapılan ve desteklenen ilk donanım cüzdanıdır. SafePal cüzdanı Ethereum, Binance Smart Chain ve TRON blokchainlerindeki popüler Tokenlere ilaveten fazla sayıda kripto para varlığını desteklemektedir. SafePal’a göre kullanıcılar, varlık güvenliğinden ödün vermeden verilerini depolayabilir, yönetebilir, ticaret yapabilir, takas gerçekleştirebilir ve büyütebilir. 2018 yılında gerçekleşen lansmanından bu yana SafePAl katlanarak büyüyerek dünyada 87 ülkede 80 binden fazla kullanıcıya sahiptir.

Sfp Coin’in Tarihçesi

spf coin nedir

Sfp, Veronica Wong liderliğinde kripto para ile ilgilenen bir ekip ile birlikte 2018 yılında kurulmuştur. Bu proje, kripto para kullanıcıları için oldukça uygun fiyatlarla bir donanım cüzdanı sağlaması için tasarlanmıştır. Daha sonrasında SafePal, 2018 yılının aralık ayında Binance tarafından kuluçkalanarak gelişmesini destelemek için borsadan fon almıştır. 2019 yılının mayıs ayında ise SafePal, ilk projesi olan SafePal S1 donanım cüzdanını başlatmıştır.

Sfp Coin Ne Zaman Üretilmeye Başladı?

Sfp coin çıkış tarihi, 2018 yılına dayanmaktadır. SafePal platformu, Veronica Wong ve kripto paraya meraklı olan ekibi tarafından aynı yılda kurulmuştur. Sfp projesi, kripto para kullanıcıları için uygun fiyatlara donanım cüzdanı sağlamak için geliştirilmiştir. 2018 yılında Binance tarafından desteklenerek yatırım alan SafePal’in ilk projesi ise S1 donanım cüzdanını 2019 senesinde başlatmıştır.

Sfp Coin Nereden Alınır?

Sfp almak hem merkezi hem merkezi olmayan kripto para borsaları üzerinden çeşitli platformlar aracılığı ile alınabilir, ticareti yapılabilir ya da saklanabilmektedir. Binance ve MXC, Sfp ticareti için kullanılan platformalar arasında yer almaktadır. Token şu anda Tether, Binance USD ve Bitcoin dahil olacak şekilde bir sürü başka kripto para birimine karşılık alım – satım yapılabilmektedir.

Sfp Coin Hangi Altyapıyı Kullanıyor?

Sfp Coin’in altyapısı, Binance Smart Chain altyapısında geliştirilmiştir. Binance Smart Chain altyapısında geliştirildiği için de yüksek işlem ücretleri ve işlem sürelerinin çok yavaş olması gibi kullanıcı problemlerinin önüne geçilmesi hedeflenmektedir. Dijital cüzdan üzerinde gerçekleşen işlemlerde işlem ücreti olarak SafePal Coin kullanılması durumunda neredeyse hiçbir ödeme yapılmamaktadır. Aynı zamanda BSC altyapısını kullanan diğer kripto para birimlerinin de çok kısa süre içerisinde transferleri gerçekleştirilmektedir.

Ayrıca Neo Coin (NEO) Nedir, Nasıl ve Nereden Alınır? Geleceği, Yorumları adlı yazımıza göz  atın!

Sfp Coin’in Avantajları Nelerdir?

spf coin nedir

Sfp Coin’in avantajları şu şekilde verilmiştir:

  • İşlem hızı olarak Sfp coin oldukça ön plandadır. Sfp coin alım – satım işlemlerinde emir onayı için bekleme süresi oldukça kısadır. Avantajlı yatırım pozisyonlarını kaybetme riski, beklemediğiniz için düşük olmaktadır.
  • Kullanıcılar, SafePal platformuna bağlı olarak kripto para cüzdanlarında Sfp Coin kilitleyebilirler. Bununla birlikte piyasa volatilitesinden korunur ve belirlenmiş olan vade sonunda Sfp Coin kazanmış olurlar.
  • Düşük transfer masrafları ile kullanıcının ilgi odağı olmuştur. Sfp Coin kripto para cüzdanları arasında sınır ötesine gönderilmektedir. Bu transfer işlemlerindeki masraflar geleneksek bankacılık sistemindeki masraflardan oldukça düşüktür.
  • Sfp Coin sahipleri ve NFT’leri ağa kazandırmış olan kişiler, Sfp Coin hediyelerini cüzdanlarına alabilmektedirler.

Sfp Coin’in Dezavantajları Nelerdir?

Sfp Coin’in dezavantajları şu şekilde verilmiştir:

  • Sfp Coin, her kripto para birimi gibi sanal cüzdanda saklanırken ağda oluşacak saldırılardan dolayı risk altında olabilmektedir. Buna bağlı olarak da donanım cüzdanda saklanması tercih edilmektedir.
  • Sfp Coin projesinde alım – satım işlemlerine değil de staking işlemlerinde daha fazla avantajlar sağlanmasına önem verilmiştir. Güvenli depolama sloganlarına sahip Sfp coin projesi, alım – satım işlemleriyle yüksek kâr sağlamak isteyen kullanıcılara çok hitap etmez.