• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Popüler Analist “Büyük Patlama” Beklediği 3 Altcoini Sıraladı

altcoin fiyatlari

Kripto para piyasalarında son günlerde Bitcoin (BTC) öncülüğünde yaşanan sert değer kayıpları, piyasaların hızla renk değiştirmesine neden oldu. Geçtiğimiz hafta gelen üst üste rekorların ardından yeni haftada Bitcoin’in 60 bin dolar bandına kadar gerilemesi, altcoin piyasasında da düşüşleri hızlandırdı. Ancak Perşembe gününe gelindiğinde, son 24 saatlik süreçte Ethereum’un (ETH) Bitcoin’den ayrık hareket ederek yukarı yönlü hafif yükselişler göstermesi, altcoinler arasında da ayrık hareketlerin görülmesine zemin hazırladı. Altcoinler piyasasından karışık sinyaller gelmeye devam ederken birçok yatırımcı da analistlerden gelen altcoin analizlerine yöneldi. Piyasaların popüler analisti Nicholas Merten de ilerleyen süreçlerde Bitcoin’den daha iyi performans göstereceğine inandığı 3 altcoine odaklandı.

Nicholas Merten’in Açıklamaları

altcoin rekor

Youtube üzerinden 480 bin abonesine yönelik analiz ve tahmin videosu paylaşan Merten, paylaşımında “Genel olarak konuşursak altcoinlerin öldürücü bir çıkış yapması için hala burada bir çerçeve kuruyoruz ve yılın geri kalanında Bitcoin’i geride bırakmaya devam ediyoruz. Ama size benim çok ilgimi çeken sektörden söz etmek istiyorum. Dışarıda Metaverse var, NFT’ler var, DeFi var… Peki kripto alanında gördüğümüz, neredeyse zaman içinde test edilmiş ve gerçek bir trend olan gerçekten ne var? İşte o zaman, ortaya çıkan Katman 1 projelerini görüyoruz…” dedi.

Analistin Odaklandığı 3 Altcoin

Söz konusu paylaşımında Merten, gelişmekte olan Katman 1 protokollerinin, bu piyasadaki yatırımcılar adında “en iyi yatırım modeli” olduğunu iddia etti ve kendisine göre sektörde takip edilebilecek en iyi 3 altcoini paylaştı. Nicholas Merten, bu alanda en iyi 3 altcoin olarak ise e-Radix (EXRD), Energi (NRG) ve Iota (MIOTA) varlıklarını işaret etti.

Merten’in İşaret Ettiği Altcoinlerde Son Durum

piyasadaki son durumlar

Bu 3 altcoin ile ilgili teknik değerlendirmelerde bulunan Merten’in ilk işaret ettiği EXRD, yazım sırasında son 24 saatte %5,3 oranda değer artışı ile 0,4998 dolar seviyesinde işlem görüyordu. Bu da EXRD için son 1 ayın en düşük seviyesi olan 0,1017 dolar seviyesinden yaklaşık %500’luk bir artışı gösteriyor. Analistin 2. olarak işaret ettiği NRG ise yazım sırasında son 24 saatlik süreçteki %51 oranda değer artışı ile 2,71 dolar seviyesinden işlem görüyor. Son olarak Merten’in işaret ettiği MIOTA ise yazım sırasında son 24 saatteki  %2,84’lük değer kaybı ile 1,35 dolar seviyesinde işlem görüyor.